HİNDİSTAN CEVİZİ Ambalaj Çeşitleri

PAKET KODU KOLİ ADEDİ GRAMAJI(G) BARKOD
MİNİ 01005011 12x10 20 8691386504460
STANDART 01002004 25x2 25 8691386500936
EXTRA 01001016 20x2 50 8691386501377
EKO 01003004 16 175 8691386101126

Hindistan cevizi, tropikal bir meyve olan Hindistan cevizi ağacından elde edilen ve oldukça popüler bir gıda maddesi olan bir üründür. Hindistan cevizi yatağı, Hindistan cevizi yağı ve Hindistan cevizi rendesi gibi çeşitleri vardır. Hindistan cevizi yağı, Hindistan beslemesine göre daha yoğun bir yapısı vardır ve yemek örtüsü, cilt bakımında, saç bakımında ve birçok farklı alanda kullanılır. Hindistan cevizi rendesi ise, tatlı ve tuzlu yemeklerde, tatlılarda, keklerde, smoothie'lerde ve diğer birçok yiyecekte kullanılır.


Hindistan cevizi, vücut için birçok fayda sağlar. Hindistan'da, Hindistan'ın yükündeki yağındaki yağ asitleri, kalp yükünü destekleyerek idame işlemleri. Ayrıca, Hindistan besin kaynakları de lif, protein ve sağlıklı yağlar içerir ve fayda sistemini güçlendirerek korumalardan korunmaya yardımcı olur. Hindistan cevizi yağı ve beslemesi ayrıca, cilt sağlığı için de muhafaza. Nemlendirici etkisi sayesinde cildi yumuşatır, antioksidan özellikleri sayesinde cildi korur ve anti-inflamatuar etkisi sayesinde ciltteki tahrişleri azaltır.


Hindistan cevizinin lezzetli bir tarifi ise şu şekilde hazırlanabilir:


Hindistan Cevizi Kek Malzemeleri:


1,5 su bardağı un

1 su bardağı toz şeker

1 su bardağı Hindistan cevizi rendesi

1/2 su bardağı sıvı yağ

1/2 su bardağı Hindistan avantajı

3 adet yumurta

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

Tuz

Yapılışı:


Un, kabartma tozu, tuz ve Hindistan cevizi rendesini bir kasede karışımı.

Başka bir kasede yumurtaları, toz şekeri, sıvı yağı ve Hindistan cevizi sütünü çırpın.

Karışıma kuru malzemeleri ekleyin ve karıştırın.

Hazırlanan kek hamurunu yağlanmış kek kalıbına katılıyor.

Bulunduğunuz yeri 180 derece gezdirin 40-45 dakika çalıştırın.

Kek piştikten sonra kalıptan çıkarın ve Hindistan cevizi rendesiyle süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun!