Müşteri isteklerine, İslami Kurallar ve Türk Gıda Kodeksine uygun güvenli ürünler üretmeyi,
Kalite, Gıda Güvenliği, Helal Gıda ve Gıda Hijyeni odaklı çalışmayı,
Müşteri memnuniyetini sağlamayı,
Personelimizi eğiterek Kalite, Helal Gıda ve Gıda Güvenliği konusundaki bilincini sürekli geliştirmeyi,
Sektörümüzde lider olabilmek adına hijyen ve sanitasyonu esas alarak kaliteli, helal ve güvenli ürünler üretmeyi,
Gıda güvenliği ile ilgili bilgileri gıda zinciri boyunca iletmek ve talep etmek,
Gıda güvenliği ve kalite kültürünü sürekli iyileştirmek,
Hammadde temininden, nihai ürünün müşteriye sunumuna kadar; her aşamada her türlü taklit-tağşişten kaçınılarak otantisiteye sebebiyet vermemek,
Malzeme kabulünden satış noktasına kadar olan tüm süreçte gıda savunmasına ilişkin riskleri değerlendirip, önleyici tedbirlerin alınması, erişilebilirliğin sınırlandırılmasını sağlamak,
Gıda üretim, işleme, depolama ve dağıtım süreçlerinde kayıplara neden olabilecek tüm riskleri belirleyerek önleyici tedbirler almak.
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, OIC/SMIIC 1 Helal Gıda Genel Gereklilikler ve Kalite Yönetim Sistemi Standartlarına uygunluğu sağlamak ve sistemimizin etkinliğini sürekli iyileştirmeyi.
Kuruluşumuzun KALİTE, GIDA GÜVENLİĞİ VE HELAL GIDA politikasıdır.