Kazandibi

Kazandibi Ambalaj Çeşitleri

Paket
KODU
KOLİ ADEDİ 
GRAMAJI
BARKOD 
Kutu
10111171
1x12x4
1508691386502817
 

Kazanın dibi tutturularak hafifçe kızartılmış, yanık kokusu sindirilmiş muhallebi.

İşletme Kayıt No : TR-42-K-000923


KULLANIM TALİMATI :

240 g ÇINAR KAZANDİBİ KARIŞIMINI, 1 LİTRE SÜTE YAVAŞÇA İLAVE EDİNİZ VE ORTA ATEŞTE SÜREKLİ KARIŞTIRARAK PİŞİRİN. KAYNAMAYA BAŞLAYINCA ÜZERİNE 50 g ( 2 YEMEK KAŞIĞI) MARGARİN İLAVE EDİP 5 DAKİKA KISIK ATEŞTE SÜREKLİ KARIŞTIRARAK PİŞİRİN. HAZIRLADIĞINIZ TATLIYI MARGARİNLE YAĞLANMIŞ TEPSİYE DÖKTÜKTEN SONRA BEKLEMEDEN, 6.5 g YAKMA SOSU KARIŞIMI BİR SÜZGEÇ YARDIMIYLA TATLININ ÜZERİNİ TAMAMEN KAPLAYACAK ŞEKİLDE İNCE BİR TABAKA HALİNDE EŞİT OLARAK SERPİN. ODA SICAKLIĞINA GELDİĞİNDE BUZDOLABINA ALIN. 1-2 SAAT BEKLETTİKTEN SONRA İSTEĞE GÖRE DİLİMLEYEREK SERVİS EDİN. (3 kg toz karışım, 80 g kazandibi üstü sosu ve 12.5 lt süt ile kullanılır).
YAKMA SOSU: 80 g TOZ KARIŞIM, 3 kg ÇINAR KAZANDİBİ KARIŞIMI İÇİN KULLANILIR.