Tavuk Harcı

Tavuk Harcı Ambalaj Çeşitleri

Paket
KODU
KOLİ ADEDİ
GRAMAJI
BARKOD 
Poşet0165019
80808691386400731
 

Tavuğun terbiye edilmesi esnasında kullanılarak yemeğe eşsiz bir baharat aroması verir.





İşletme Kayıt No : TR-42-K-000923


KULLANIM TALİMATI :

1 kg TAVUK ETİ İSTENİLEN BÜYÜKLÜKTE DİLİMLENİR. BİR KABA 80 g ÇINAR TAVUK HARCI DÖKÜLÜR. BAŞKA BİR KABA 1 SU BARDAĞI (200 ml) SU KONUR. DİLİMLENMİŞ TAVUKLAR ÖNCE SU İLE ISLATILIR. ARDINDAN TAVUK HARCINA BATIRILARAK ETRAFI İYİCE KAPLANIR. HAZIRLANAN TAVUKLAR İSTENİLEN ŞEKİLDE (MANGAL, TAVA, FIRINDA vs) PİŞİRİLİR. (1 kg TAVUK HARCI ; 12.5 kg TAVUK ETİ VE 2.5 lt SU İLE KULLANILIR.)