Mangal Tavuk Harcı

Mangal Tavuk Harcı Ambalaj Çeşitleri

Paket
KODU
KOLİ ADEDİ
GRAMAJI
BARKOD 
Poşet
0165017
80608691386501667

 

Tavuğun terbiye edilmesi esnasında kullanılarak yemeğe eşsiz bir baharat aroması verir

İşletme Kayıt No : TR-42-K-000923


KULLANIM TALİMATI :

BİR KABIN İÇERİSİNE 50 ml (YARIM ÇAY BARDAĞI) SIĞI SIVIYAĞ, 50 ml (YARIM ÇAY BARDAĞI) SU VE 60 g ÇINAR MANGAL TAVUK HARCI DÖKÜLEREK KARIŞTIRILIR. 1 kg IZGARALIK HAZIRLANMIŞ TAVUK (PİLİÇ), HAZIRLANMIŞ OLAN HARCA TAMAMEN BULANIR. BUZDOLABINDA 1-2 SAAT BEKLETİLİR. DAHA SONRA MANGALDA PİŞİRİLİP DOMATES, SOĞAN VEYA SALATAYLA SERVİS EDİLEBİLİR. (1 kg MANGAL TAVUK HARCI; 835 ml SU, 835 ml SIVIYAĞ, 16.7 kg IZGARALIK HAZIRLANMIŞ TAVUK İLE KULLANILIR.)